Σούλι: Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες με το ελικόπτερο, για τον εντοπισμό του Στ.Σκοπούλη


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο όρος Γκορίλα Θεσπρωτίας, για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ορειβάτη και γνωστού ιατρού της πόλης των Ιωαννίνων Στέφανου Σκοπούλη.
 
Πεζοπόρο τμήμα της 5ης ΕΜΑΚ,μαζί με μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων "χτενίζουν" τους πρόποδες του βουνού.
 
Λίγο μετά τις 9 το πρωί,έφτασε στην περιοχή και το ελικόπτερο της πολέμικής αεροπορίας, ύστερα από αίτημα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου.
 
Οι χειριστές του ελικοπτέρου,αφού το προσγείωσαν δίπλα από τον χώρο που θα κατασκευαστουν τα ΣΕΑ της Εγνατίας Οδού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, πήραν τις απαραίτητες πληροφορίες από τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Μαυρογιώργο και με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργο Χαβέλα και αμέσως ξεκίνησαν τις πτήσεις πάνω από τον Γκορίλα.
 

Δημήτρης Μαυρογιώργος και Γιώργος Χαβέλας με τους χειριστές του ελικοπτέρου
 
Στο Ελευθεροχώρι παραμένουν και οι συγγενείς και φίλοι του γιατρού,μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του η οποία συμμετείχε στην χθεσινή εξόρμηση ταυ Ορειβατικού.
Σούλι: Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες με το ελικόπτερο, για τον εντοπισμό του Στ.Σκοπούλη  Σούλι: Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες με το ελικόπτερο, για τον εντοπισμό του Στ.Σκοπούλη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.