Θεσπρωτία: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ορειβάτη στα Όρη Σουλίου



Επιχείρηση για τον εντοπισμό ορειβάτη, σε εξέλιξη από την 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων σε περιοχή ανάμερα από τα βουνά Χιονίστρα και Γκορίλας, στην Θεσπρωτία.
 
Ο Γιαννιώτης ορειβάτης,που συμμετείχε στην κοινή εξόρμηση των Ορειβατικών Συλλόγων Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων, έχασε τον προσανατολισμό του, αποκόπηκε από την υπόλοιπη ομάδα και τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου κατάφεραν μετά από πολύωρη προσπάθεια να τον βρουν στο κινητό του τηλέφωνο. 
 
Τα μέλη του ΕΟΣ Ιωαννίνων ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και άρχισε άμεσα επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στην οποία συμμετέχουν άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ.
 
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές, αλλά δυστυχώς ο ορειβάτης έχει υποστεί σοκ και είναι αδύνατον να προσανατολιστεί ή να δώσει κάποια σημάδια από το περιβάλλον γύρω του, κάτι που δεν διαυκολύνει το έργο της διάσωσης.
Θεσπρωτία: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ορειβάτη στα Όρη Σουλίου Θεσπρωτία: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ορειβάτη στα Όρη Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.