Στα Ζαγοροχώρια το νέο βίντεοκλιπ του Γιάννη Πλούταρχου σε σκηνοθεσία του Γιαννιώτη Μενέλαου Συκοβέλη (+ΦΩΤΟ)

 
 
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο βίντεο-κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου στη μαγευτική ομορφιά της Ηπειρωτικής φύσης.
 
Το τραγούδι «Θέμα χρόνου» σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια για το οποίο έγινε το κλιπ είναι το δεύτερο single του album που κυκλοφορεί το Φεβρουάριο από τηHeaven Music. 
 
Το πρώτο τραγούδι «Μια καλησπέρα» που έφτασε στις πρώτες θέσεις των Ελληνικών ραδιοφώνων ήταν ο προπομπός και με το «Θέμα χρόνου» κυκλοφορεί το album από την πρώτη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με το Φοίβο.
 
Η σκηνοθεσία είναι του Μενέλαου Συκοβέλη και το σενάριο είναι μια ερωτική ιστορία με δυσκολίες κι αισθητικές αναφορές σε παραμύθια.
 
Η ιδέα του μάνατζερ Άκη Ευαγγέλου με καταγωγή από την Ήπειρο, να γίνουν τα γυρίσματα στην περιοχή και η πλήρης αποδοχή της από τη διεύθυνση μάρκετιγκ της HEAVEN, οδήγησαν τον αγαπημένο ερμηνευτή στην πανέμορφη μα κι άγρια φύση των Ζαγοροχωρίων.
 
Με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός ο Γιάννης Πλούταρχος επέδειξε απίστευτες αντοχές, επί 6 συνεχόμενες ώρες, σε πραγματικά δύσβατα μονοπάτια αλλά κι εξαιρετική διάθεση συνεργασίας με τους Γιαννιώτες επαγγελματίες της παραγωγής
Δ/νση Φωτογραφίας: Κώστας Λιούγκος,
Steadicam: Ιάσωνας Μουσελίνης,
Οπερατέρ: Αντώνης Βρόικος,
Τεχνικός - Ηλεκτρολόγος: Διονύσιος Γκαραμέτσης,
Φροντιστής: Πάνος Ζυγούρης
, ενώ οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι κι αυτοί από την πόλη των Ιωαννίνων. 
 
Τα εσωτερικά γυρίσματα έγιναν στο Zagori Suites στη Βίτσα.Ο Γιάννης Πλούταρχος φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο OLYMPIC, στο κέντρο των Ιωαννίνων, έκανε βραδινές βόλτες στην πόλη και γευμάτισε σε εστιατόρια απολαμβάνοντας τις τοπικές σπεσιαλιτέ.
 

Στα Ζαγοροχώρια το νέο βίντεοκλιπ του Γιάννη Πλούταρχου σε σκηνοθεσία του Γιαννιώτη Μενέλαου Συκοβέλη (+ΦΩΤΟ) Στα Ζαγοροχώρια το νέο βίντεοκλιπ του Γιάννη Πλούταρχου σε σκηνοθεσία του Γιαννιώτη Μενέλαου Συκοβέλη (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.