Ώρες αγωνίας για τον Δ.Σ. Ιωαννίνων Στέφανο Σκοπούλη, που αγνοείται στα Όρη Σουλίου Στις έρευνες και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας




Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί από τις διασωστικές δυνάμεις ο ορειβάτης, γνωστός ιατρός καρδιολόγος και δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Στέφανος Σκοπούλης,που αγνοείται από χθες στα όρη του Σουλίου.

Με το πρώτο φώς της ημέρας,ξεκίνησαν οι έρευνες,χωρίς όμως να αποδώσουν καρπούς...

Ζητήθηκε ήδη η συνδρομή ελικοπτέρου και σε λίγη ώρα, αναμένεται να φτάσει στο σημείο ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι έρευνες έχουν πλέον επικεντρωθέι στο όρος Γκορίλας

Στο Ελευθεροχώρι παραμένουν οι συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου γιατρού...


Η διαδρομή που ακολούθησε ο ορειβατικός σύλλογος στο Όρος Χιονίστρα
Ο Γιαννιώτης ορειβάτης, μετείχε στην κοινή εκδρομή που είχαν οργανώσει οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, στο όρος Χιονίστρα.

Όμως ακολούθησε δική του, μοναχική διαδρομή.

Στην τελευταία επικοινωνία που είχε, ανέφερε ότι κινήθηκε προς το όρος Γκορίλας.

Από τις έξι το απόγευμα περίπου, τα ίχνη του έχουν χαθεί, ενώ σε μία τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μαζί του, μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου, ο αγνοούμενος δεν μπόρεσε να τους περιγράψει το σημείο όπου βρίσκεται.

Έκτοτε το κινητό του τηλέφωνο δεν απαντά.
Ώρες αγωνίας για τον Δ.Σ. Ιωαννίνων Στέφανο Σκοπούλη, που αγνοείται στα Όρη Σουλίου Στις έρευνες και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας Ώρες αγωνίας για τον Δ.Σ. Ιωαννίνων Στέφανο Σκοπούλη, που αγνοείται στα Όρη Σουλίου  Στις έρευνες και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.