Ένας Αρχαιολόγος και ένας Αρχτέκτων θα προσληφθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων


 
 
Προκηρύχτηκε η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες της ενταγμένης στο Ε.Π. Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος πράξης: "Βασικές υποδομές και εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης αρχαίου θεάτρου Γιτάνων (Α΄ Φάση)", ως έργου υποψηφίου για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020. 
 
Οι θέσεις αφορούν έναν (1) ΠΕ Αρχαιολόγο με εξειδίκευση στην κλασική αρχαιολογία και έναν (1) ΠΕ Αρχιτέκτονα με εξειδίκευση στην αναστήλωση-αποκατάσταση αρχαίων μνημείων. 
 
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την προκήρυξη αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Κύπρου 68 – 461 00 Ηγουμενίτσα, υπόψη κκ. Βασιλικής Λάμπρου / Γεωργίας Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 26650-29177/8) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη της καταχώρισης στον διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr), την ιστοσελίδα http://www.yppo.gr και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (δηλαδή από 03.02.2016 έως 12.02.2016). 
 
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. 
 
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Ένας Αρχαιολόγος και ένας Αρχτέκτων θα προσληφθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων Ένας Αρχαιολόγος και ένας Αρχτέκτων θα προσληφθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.