Ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους



Απανθρακωμένο βρήκε η Πυροσβεστική ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με καταγωγή τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης (02/02) στην Αβόρανη του Αγρίνιου.
 
Τη φωτιά αντιλήφθηκαν γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα οι γείτονες του ζευγαριού οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Πυροσβέστες με οχήματα έφτασαν άμεσα στο σημείο, όμως ήταν πολύ αργά για τον 88χρονο και την 81χρονη σύζυγό του, οι οποίοι εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι.

Το άτυχο ζευγάρι είχε μετακομίσει πριν από τρία χρόνια στην Αβόρανη από το παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο γιο του, γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος, στα ελληνοαλβανικά σύνορα έπεφταν συχνά θύματα κλοπών.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που προκάλεσε αυτή την τραγωδία ενώ οι κηδείες του άτυχου ζευγαριού τελέστηκαν εχτές το μεσημέρι στο αγαπημένο τους χωριό.


Ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους Ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.