Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων



Στο πλαίσιο ανάπτυξης αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς αλλά και επικαιροποίησης των ενεργειών που αφορούν τη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου στους χώρους του σχολείου θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το τμήμα Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π) και από τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Θεσπρωτίας, θα πραγματοποιηθεί δε στις 22 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας, ώρες 09:30 π.μ – 13:30 μ.μ.

Απευθύνεται στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας, και στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στα Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης αυτών αλλά και σε όσους (φορείς, υπηρεσίες) εμπλέκονται στην Αντισεισμική Προστασία δημοσίων κτιρίων.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων Ηγουμενίτσα: Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.