Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου



Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 30/01/2016 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από την 06:00 ώρα της 04 Φεβρουάριου 2016 ημέρα Πέμπτη έως την 06:00 ώρα της 06 Φεβρουάριου 2016 ημέρα Σάββατο, με προοπτική κλιμάκωσης. 
 
Επίσης το Σωματείο Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Μ/S και Π/Θ Κοντινών Αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» θα συμμετάσχει στην προαναφερόμενη απεργία της Π.Ν.Ο. με 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 04 Φεβρουάριου 2016 με έναρξη την 06:00 (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης - Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσας - Παξών). 
 
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί την ανωτέρω ημερομηνία προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας - Λευκίμμης – Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.