Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή κ. Κάτση



Το Σάββατο 27-2-2016 ολιγομελής ομάδα αγροτών, που το τελευταίο διάστημα συμμετείχαν στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετά την αποχώρησή τους, προσήλθαν στα γραφεία όπου συστεγάζονται η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Μάριος Κάτσης και προέβησαν σε βανδαλισμούς.

Σε επανειλημμένες διεκδικήσεις στο νομό μας δεν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, ούτε συνάδει με την κουλτούρα του τόπου μας, γι’ αυτό μας προβληματίζει. Και επειδή όλοι κρινόμαστε, θα παρακαλούσαμε τους επικεφαλής των αγροτικών κινητοποιήσεων, να αναλογιστούν πόσο συνέβαλε αυτή η ενέργειά στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το αντιμετωπίζουμε ως αψυχολόγητη αντίδραση κάποιων θερμοκέφαλων, οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να εκφράζουν τον αγώνα της μεγάλης πλειοψηφίας των αγροτών.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις απερίφραστα να καταδικάσουν το γεγονός.

Τα μέλη, τα στελέχη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας αγωνίζονται με τον καλύτερο τρόπο για να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις που η καθημερινότητα απαιτεί.

Τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, δεν μας τρομοκρατούν αλλά μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν.

Αναλάβαμε την υποχρέωση να ξεπεράσουμε την κρίση με την κοινωνία όρθια και αυτό θα πράξουμε. Με κοινωνική δικαιοσύνη, με αναλογική κατανομή των βαρών και προστασία των πιο αδύναμων.

Η κυβέρνηση δίνει καθημερινά μάχες και στο τέλος της διαδρομής θα κριθεί στο πεδίο της αποτελεσματικότητας για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στον ελληνικό λαό.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή κ. Κάτση Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή κ. Κάτση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.