Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές για κλοπές ρούχων από καταστήματα



Συνελήφθησαν, χθες (10-02-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαπές, ηλικίας 22 και 19 ετών, κατηγορούμενες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, αφαίρεσαν από κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων, διάφορα είδη ρουχισμού.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι και συνέλαβαν τις δράστιδες, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα ρούχα καθώς και ενδύματα, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρέσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας από άλλο κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκε ο τρόπος δράσης τους. Πιο συγκεκριμένα, οι δράστιδες εισέρχονταν στα καταστήματα προσποιούμενες τις πελάτισσες και δοκίμαζαν ρούχα, από τα οποία αφαιρούσαν τα αντικλεπτικά συστήματα και είτε τα τοποθετούσαν σε τσάντες είτε τα φορούσαν.

Τα κλεμμένα προϊόντα καθώς και ένα ψαλίδι, με το οποίο αφαιρούσαν από τα ρούχα τον αντικλεπτικό μηχανισμό, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές για κλοπές ρούχων από καταστήματα Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές για κλοπές ρούχων από καταστήματα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.