Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ



Συνεχίζουν το καλό έργο και τις επιτυχίες, οι άντρες και οι γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, υπό τη καθοδήγηση πάντα του Λιμενάρχη και του Υπολιμενάρχη.

Το τελευταίο διάστημα,  μετά από εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούν κατά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τρία πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ, τα οποία είχαν κλαπεί από τη γειτονική Ιταλία και την Ισπανία.

Τα τρία οχήματα, ίδιας μάρκας, είχαν παραποιημένες τις πινακίδες και τα έγγραφά τους δεν ταίριαζαν με τους αριθμούς πλαισίου.

 

Το τελευταίο περιστατικό διαδραματίστηκε εχτές το βράδυ, με τη σύλληψη του 57χρονου Ουκρανού οδηγού του πολυτελές λευκού τζιπάκι που βλέπεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το thespro.gr

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν συλληφθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ένας Έλληνας και ένας Ισπανός, σε διαφορετικές περιπτώσεις, με δύο τζιπάκια τα οποία είχαν κλαπεί από την Ισπανία.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διεξάγει την προανάκριση, εξετάζεται το ενδεχόμενο αν οι τρεις περιπτώσεις συνδέονται και εάν πρόκειται για σπείρα η οποία μέσω της χώρας μας, εξάγει κλεμμένα πολυτελή οχήματα, προς την Τουρκία και χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας  Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.