1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



Οι Πρόσκοποι Ηγουμενίτσας διοργανώνουν αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα παιδιά-θύματα της προσφυγικής κρίσης. Για το λόγο αυτό συγκεντρώνουν ειδικά τρόφιμα (παιδικές τροφές, κρέμες, γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, ατομικοί χυμοί, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες,μπισκότα, κρουασάν και ζαχαρώδη), ρουχισμό για παιδιά και εφήβους (μπουφάν, παλτά, ζακέτες, πουλόβερ, φόρμες, παντελόνια, μπλούζες, κάλτσες, εσώρουχα, κασκόλ, σκούφους, παπούτσια), είδη υγιεινής φροντίδας (σαμπουάν, σαπούνι, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά για πλύσιμο στο χέρι, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, σερβιέρτες, οδοντόβουρτσες, χτένια και νυχοκόπτες) και μικρά παιγνίδια (π.χ.λούτρινα κουκλάκια, αυτοκινητάκια, επιτραπέζια κτλ.).

Η δράση διενεργείται σε συνεργασία με τη Γενική Εφορεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και των Προσκόπων της Κέρκυρας και φιλοδοξεί να μεταφέρει το μήνυμα της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού στους προσκόπους και στους συμπολίτες μας.

Η συλλογή αγαθών θα γίνεται στο χώρο του Προσκοπείου, Ελευθερίας 17, (πρώην Δ.Ε.Υ.Α.Η), Τετάρτη 17.00- 19.00, Πέμπτη 11.00- 13.00 και 17.00-19.00 και την Παρασκευή 11.00-13.00.

Εταιρικές προσφορές παραλαμβάνονται από το χώρο σας. Πληροφορίες: Ντίνη Βέτα, 6948059930.

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.