Με πρωτοφανή συμμετοχή η εκδήλωση για το αφαλιστικό με τον Γ. Ρωμανιά, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας




Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση των μελών του, υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ», την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα Αμφιθεάτρου του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε όλο το Θεσπρωτικό κοινό που επιθυμούσε να ενημερωθεί για την υπάρχουσα κατάσταση στο ασφαλιστικό ζήτημα της χώρας και τις τροποποιήσεις που θα επιφέρει το υποβληθέν νομοσχέδιο, εάν τελικά υποβληθεί προς ψήφιση στην Βουλή και γίνει Νόμος του Κράτους.

Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κος Γεώργιος Ρωμανιάς, Νομικός – Οικονομολόγος, πρώην Γεν. Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Την εκδήλωσε τίμησε με τη παρουσία του και απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος κος Γεώργιος Καββαθάς. Επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Ιωαννίνων, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, εκπρόσωποι Συλλογικών φορέων του Νομού, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε σύντομη διάλεξη του ομιλητή κου Γ. Ρωμανιά στους φοιτητές του ΤΕΙ. Η προσέλευση του κοινού ήταν ικανοποιητικότατη, και η εκδήλωση κρίθηκε επιτυχής, καθώς έγινε ανάλυση του θέματός της, δόθηκαν παραδείγματα και ακολούθησε συζήτηση και ερωταπαντήσεις επί του θέματος.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ευχαριστεί τον κο Γ. Ρωμανιά για την συμμετοχή του στην προσπάθειά μας για την ενημέρωση του Θεσπρωτικού κοινού, και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κο Γ. Καββαθά για την τιμητική του συμμετοχή.

Επίσης ευχαριστούμε το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας για την ευγενική παραχώρηση χρήσης της αίθουσας και τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Ηγουμενίτσας κο Θεμιστοκλή Γκόγκα.

Με πρωτοφανή συμμετοχή η εκδήλωση για το αφαλιστικό με τον Γ. Ρωμανιά, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Με πρωτοφανή συμμετοχή η εκδήλωση για το αφαλιστικό με τον Γ. Ρωμανιά, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.