Το Αρσάκειο Ιωαννίνων καλωσόρισε και ξενάγησε το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας στην αρχαία πόλη των Γιτάνων, στην Θεσπρωτία


Το Αρσάκειο Ιωαννίνων καλωσόρισε και ξενάγησε σήμερα το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας στην αρχαία πόλη των Γιτάνων, στην Θεσπρωτία.


Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο σχολείων στο etwinning project : "Let's adopt an ancient theatre". 


Το Αρσάκειο έχει υιοθετήσει το αρχαίο θέατρο της πόλης και αναλάβει να το κάνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό, ενώ οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου έχουν υιοθετήσει αντίστοιχα το θέατρο της αρχαίας Κασσώπης . 

Ξεναγήσεις και δρώμενα ζωντάνεψαν σήμερα τον όμορφο αρχαιολογικό χώρο, ενώ την περιήγηση μας και τη συνολική ενημέρωση για τα κτίσματα , τις ανασκαφές και την αποκατάσταση των μνημείων της είχε αναλάβει ο κ. Γιώργος Ρήγινος , Αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων του νομού Θεσπρωτίας ,τον οποίο ιδιαίτερα ευχαριστούμε . 


Χίλιες ευχαριστίες επίσης στους εκλεκτούς συναδέλφους από το Αρσάκειο, την Ειρηνη την Οικονόμου, τον Παύλο το Μαυρόγιαννη και το Μίλτο το Σγουρίδη για τη φιλοξενία και ευελπιστούμε στη συνέχεια της συνεργασίας μας με νέες δράσεις !!!

Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας 
Βαρβάρα Ζαντραβέλη
Το Αρσάκειο Ιωαννίνων καλωσόρισε και ξενάγησε το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας στην αρχαία πόλη των Γιτάνων, στην Θεσπρωτία  Το Αρσάκειο Ιωαννίνων καλωσόρισε και ξενάγησε το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας στην αρχαία πόλη των Γιτάνων, στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.