Ηγουμενίτσα: Πλήθος πιστών στην εκδήλωση για τον Όσιο ΠαϊσιοΕχθές Σάββατο 09/04/2016 είχαμε την ευλογία να παρακολουθήσουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον Όσιο Παϊσιο. 
 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους αγαπητούς πατέρες της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γηρομερίου για την υπέροχη πρωτοβουλία τους καθώς και τον συγγραφέα κο Ρακοβαλή Αθανάσιο που είχε την ευγενή καλοσύνη να έρθει στην πόλη μας και να μοιραστεί μαζί μας τις υπέροχες προσωπικές του εμπειρίες με τον Όσιο Παϊσιο.
 
Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής: την Ιερά Μονή Γηρομερίου, το ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, το ΙΕΚ Ηγουμενίτσας για τα υπέροχα εδέσματα που μας έφτιαξε και προσέφερε, το τυπογραφείο του κου Καρβούνη για το έντυπο υλικό, τον κο Χανδρινό για την προσφορά των εμφιαλωμένων νερών και έναν έναν προσωπικά όλους όσους κοπίασαν για την εκδήλωση αυτή.
 
Φυσικά πρωτίστως ευχαριστούμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση!
 
Ο Κύριος μεθ΄υμών και μεθ΄ημών!
π. Θεόδωρος Ζώης
Ηγουμενίτσα: Πλήθος πιστών στην εκδήλωση για τον Όσιο Παϊσιο Ηγουμενίτσα: Πλήθος πιστών στην εκδήλωση για τον Όσιο Παϊσιο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 10, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.