Δήλωση του υποψήφιου στη θεματική ενότητα κοινωνικής πολιτικής ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα



Στις εσωκομματικές εκλογές στις 6/4/2016 ως ΑΝΕΡΓΟΣ Δασλόγος-Περιβαλλοντολόγος έθεσα υποψηφιότηταστη θεματική ενότητα κοινωνικής πολιτικής (Θ4),το οποίο ήταν 100% επιτρεπτό και νόμιμο.
Ταυτόχρονα ως ΑΝΕΡΓΟΣ που είμαι είχα την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ψηφίσω στη Θ4 και μόνο σ' αυτή.
Όπως και έγινε!
Με τερτίπια και αλχημείες θα μπορούσα να ψηφίσω σε οποιαδήποτε άλλη θεματική ενότητα.
Αλλά αυτές οι πρακτικές είναι πρακτικές προηγούμενων αιώνων και υιοθετούνται από άλλους ανθρώπους.
Οι ίδιοι άνθρωποι επιθυμούν νίκες με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο ή θέλουν να επιτυγχάνουν νίκες πατώντας επί πτωμάτων.
Για μένα αυτοσκοπός είναι αφ'ενός η ανανέωση (περισσότερο σε επίπεδο νοοτροπίας και λιγότερο σε επίπεδο ανθρώπων) και αφ'ετέρου η κάθαρση της παράταξης.
 
Για να κλείσω μ' αυτό που με αφορά άμεσα στο θεματικό κοινωνικής πολιτικής έχασα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη κ. Μπάζιου Νικολέτα,στην οποία έδωσα ειλικρινή συγχαρητήρια πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταμέτρησης.
Παρόλα αυτά έχω κάθε δικαίωμα να υποθέσω (ανεπίσημα) ότι θέλω,αλλά διάλογο επί του πονηρού δεν πρόκειται να κάνω με όλους εκείνους που χαρακτηρίζονται από μια καθεστωτική νοοτροπία και είναι περήφανοι γι' αυτή.
Επειδή αρχίζω να σκέφτομαι αν το ζήτημα αυτό αξίζει όλο αυτό το θόρυβο, λέω τούτο: χάρισμά τους το θεματικό κοινωνικής πολιτικής.
Επίσης ένσταση κατέθεσα,διότι η πρώην πρόεδρος της ΝΕΦΕ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων αφού ζητούσε (ή όχι) αποδεικτικά κατά βούληση και κατ' εντολή άλλων,αφήνω ασχολίαστο αν τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής στάθηκαν στο ύψος τους.
 
ΥΓ1: Τα περί σκευωρίας στο θεματικό της δικαιοσύνης θα αποδειχτούν πολύ εύκολα,όσο και αν κάποιοι βάζουν εμπόδια.Αν υπάρχει μια πιθανότητα να έγινε βία και νοθεία στις εκλογές της 29ης Οκτωβρίου 1961,ψηφίζοντας ακόμη και τα δέντρα,τότε σίγουρα το νικητή των εκλογών στις 6/4/2016 για το θεματικό της δικαιοσύνης τον ανέδειξαν 8 από τα πλατάνια της πόλης της Ηγουμενίτσας.
 
Δημήτρης Γκαμπρέλας
Δήλωση του υποψήφιου στη θεματική ενότητα κοινωνικής πολιτικής ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα  Δήλωση του υποψήφιου στη θεματική ενότητα κοινωνικής πολιτικής ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.