Τρία εντάλματα σύλληψης για την άγρια δολοφονία του 25χρονου στην Γλυκή εξέδωσε σήμερα η Εισαγγελία Θεσπρωτίας



Στην έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης προχώρησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ανακριτής Θεσπρωτίας καθώς νωρίτερα είχε διαβιβαστεί από την Αστυνομία η δικογραφία για την άγρια δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου Αλβανού στη Γλυκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο 28χρονους Αλβανούς, οι οποίοι κρατούνται στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας και για έναν ακόμη συμπατριώτη τους, ο οποίος πιθανολογείται ότι δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Οι δύο Αλβανοί, είχαν προσαχθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ο ένας είχε ισχυριστεί ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία και τον αποκεφαλισμό και παρακολουθούσε τα γεγονότα από μικρή απόσταση.

Ωστόσο στους αστυνομικούς έδινε διαφορετικά ονόματα συμπατριωτών του οι οποίοι έκαναν το άγριο έγκλημα.

Ο δεύτερος προσήχθη ως ένας από τους υπόπτους, χωρίς όμως να προκύπτει μέχρι στιγμής άμεση εμπλοκή.

Και οι δύο κρατούνταν μέχρι και σήμερα για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα. Μετά την έκδοση των ενταλμάτων βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της συνέργειας σε δολοφονία.

Το τρίτο άτομο που εμπλέκεται, εκτιμάται από τις αρχές ότι έχει καταφέρει να διαφύγει από την χώρα.

Τα στοιχεία του προέκυψαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που παραπέμπουν στη συμμετοχή του. Οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν τα πλήρη στοιχεία του κι ερευνούν την πιθανή συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως είναι για παράδειγμα η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Τρία εντάλματα σύλληψης για την άγρια δολοφονία του 25χρονου στην Γλυκή εξέδωσε σήμερα η Εισαγγελία Θεσπρωτίας  Τρία εντάλματα σύλληψης για την άγρια δολοφονία του 25χρονου στην Γλυκή εξέδωσε σήμερα η Εισαγγελία Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.