Συνελήφθησαν 2 Αλβανοί για κλοπή μηχανής



Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ενός 29χρονου άνδρα και μίας 24χρονης γυναίκας, για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων κατελήφθησαν οι δύο δράστες να έχουν στην κατοχή τους δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 16-01-2016 στο Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών Αττικής.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινςή (300) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Ο 29χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν 2 Αλβανοί για κλοπή μηχανής Συνελήφθησαν 2 Αλβανοί για κλοπή μηχανής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.