70χρονος Νορβηγός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία


 
Στις 11.30 σήμερα το πρωί, ένας 70χρονος Νορβηγός τουρίστας, που έκανε το μπάνιο του στην παραλία του Βάλτου,στο PARGA BEACH, άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά του!!! 
 
Άμεσα,από το ξενοδοχείο του PARGA BEACH, βρέθηκε γιατρός, πήγε και ιδιώτης γιατρός, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για να φτάσει ασθενοφόρο, χρειάστηκε περίπου μιάμιση ώρα (από το Καναλάκι πιθανότατα) , ενώ πρέπει να τεθεί όχι μόνο από μας, αλλά από όλους και κυρίως τους φορείς μας, το ζήτημα των Ναυγοσωστών. 
 
Δεν είναι δυνατόν σε μια περιοχή κατεξοχήν τουριστική όπως η Πάργα, να πιάνουν δουλειά Ναυγαοσώστες από 1η Ιουνίου, μέχρι 1η Σεπτεμβρίου και ούτε τα ωράριά τους, να είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. 
 
Πρέπει και νωρίτερα να πιάνουν δουλειά και περισσότερες ώρες να καλύπτουν τις ανάγκες των παραλιών, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μία πολυσύχναστη παραλία, όπως ο Βάλτος της Πάργας. 
 
Απαιτείται άμεσα αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, στο κέντρον υγείας Πάργας, είμαστε προ των πυλών του καλοκαιριού!
70χρονος Νορβηγός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία 70χρονος Νορβηγός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.