Ο Θεσπρωτός Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην δισκογραφία με ολοκαίνουργιο τραγούδι - Ακούστε το (+ΒΙΝΤΕΟ)





Ο μοναδικός και πολυτάλαντος Γιώργος Λιανός, με καταγωγή το Φιλιάτι Θεσπρωτίας, έπειτα από την καθημερινή του παρουσία στο ραδιοφωνικό πρωινό του «Sfera» και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα μετά από μεγάλη αποχή, με το ολοκαίνουργιο του τραγούδι “Ποια Καρδιά” μέσα από μια νέα συνεργασία η οποία αναμένεται να δημιουργήσει χαμό.


Ο ταλαντούχος τραγουδιστής επανέρχεται στα δισκογραφικά μονοπάτια και κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι από την νέα του δισκογραφική οικογένεια της Sonar Music.


Mε την υπογραφή του Γιάννη Φρασέρη στην μουσική του νέου τραγουδιού και του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους, την υπογραφή του Αντρέα Γιατράκου στη παραγωγή, σίγουρα η επιτυχία θα του χτυπήσει την πόρτα και θα μας συντροφεύσει μοναδικά τις νύχτες και τις μέρες του φετινού καλοκαιριού.


Μια νέα συνεργασία για τον τραγουδιστή σε όλα τα επίπεδα η οποία σίγουρα θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.



Ο Θεσπρωτός Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην δισκογραφία με ολοκαίνουργιο τραγούδι - Ακούστε το (+ΒΙΝΤΕΟ)  Ο Θεσπρωτός Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην δισκογραφία με ολοκαίνουργιο τραγούδι - Ακούστε το (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.