Ένας Κρητικός και μία Ηγουμενιτσιώτισσα δημιουργούν στις Βρυξέλλες και πήραν Χρυσό Σκούφο



Ότι οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι... Ότι καταφέρνουν να διακρίνονται είναι επίσης κάτι που συμβαίνει συχνά.

Όταν γευστικά παντρεύεται η Ήπειρος και η Κρήτη... στις Βρυξέλλες... ε, το αποτέλεσμα είναι ένας Χρυσός Σκούφος, η ανώτερη διάκριση για ένα εστιατόριο και τους σεφ που δημιουργούν σε αυτό...

Τη διάκριση αυτή έλαβε, το ελληνικό εστιατόριο Philema που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και ως βάση του έχει την ελληνική και την μεσογειακή κουζίνα!

Κι εμείς έχουμε έναν παραπάνω λόγο να νοιώθουμε υπερήφανοι καθώς σεφ του εστιατορίου αυτού είναι ο Μάνος Μακρυγιαννάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης και η δικιά μας, Αντιγόνη Παπαβασιλείου από την Ηγουμενίτσα.

Δυο νέα παιδιά που η πατρίδα δεν μπόρεσε να τα κρατήσει κοντά της.. Έφυγαν, βρίσκονται στο κέντρο της Ευρώπης, μαγειρεύουν ελληνικά και γίνονται σημείο αναφοράς..

Και ο χρυσός σκούφος είναι απλά η επιβράβευση για το μεράκι που δείχνουν και για τις δημιουργίες που σερβίρουν δίνοντας στις Βρυξέλλες γεύση από Κρήτη και Ήπειρο!
Ένας Κρητικός και μία Ηγουμενιτσιώτισσα δημιουργούν στις Βρυξέλλες και πήραν Χρυσό Σκούφο  Ένας Κρητικός και μία Ηγουμενιτσιώτισσα δημιουργούν στις Βρυξέλλες και πήραν Χρυσό Σκούφο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.