Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας: Ενημέρωση για το νέο τρόπο λειτουργίας των σχολείων και τις επιπτώσεις που προκύπτουν



Αρκετοί εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Ν. Θεσπρωτίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και παραβρέθηκαν εχτές το απόγευμα στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας. 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους ενημέρωσε για τον "Νέο τρόπο λειτουργίας των σχολείων και τις επιπτώσεις που προκύπτουν" μετά και από την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση .
 
Αφού έγινε διαλογική συζήτηση για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην εκπαίδευση, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς με το νέο τρόπο λειτουργίας των σχολείων, οι σύλλογοι γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισαν να συντονιστούν μεταξύ τους και με το σύλλογό μας και να βγάλουν ένα ψήφισμα που θα καταδικάζει τον νέο τρόπο λειτουργίας των σχολείων. 
 
Το ψήφισμα θα σταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς καθώς και στους βουλευτές του νόμου.
 
Επίσης αποφάσισαν να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του συλλόγου μας που θα γίνει στην Πλατεία Δημαρχείου το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 11:00 Π.Μ. 
 
Πολλά μπράβο στην πρωτοβουλία του συλλόγου μας και στην ανταπόκριση των γονέων γιατί 
 
"Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ"
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας: Ενημέρωση για το νέο τρόπο λειτουργίας των σχολείων και τις επιπτώσεις που προκύπτουν Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας: Ενημέρωση για το νέο τρόπο λειτουργίας των σχολείων και τις επιπτώσεις που προκύπτουν Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.