Στο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, στο Μαρτυρικό Λέχοβο βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου



Στο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 23 Μαΐου στο Μαρτυρικό Λέχοβο βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς κ. Καλόγηρος Γιώργος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λώλος Δημήτριος και Φράγκος Θωμάς έπειτα από πρόκληση του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Προφήτης Ηλίας».

Η Δήμαρχος Σουλίου χαιρέτησε την εκδήλωση και ανέφερε μεταξύ άλλων το ιερό χρέος να διατηρήσουμε άσβεστη την μνήμη όλων εκείνων που χάθηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και να τη μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές έτσι ώστε πέρα από το φόρο τιμής να απαλειφθεί από την ανθρώπινη ιστορία η βία, ο φασισμός και να υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Με την σειρά του ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς ανέφερε ότι η νεολαία θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και την νοοτροπία τους ώστε να γίνουμε 'καλύτεροι άνθρωποι' τόσο για τους ίδιους όσο και για το μέλλον του κάθε τόπου, κλείνοντας με την φράση «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ».
Στο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, στο Μαρτυρικό Λέχοβο βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου Στο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, στο Μαρτυρικό Λέχοβο βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.