Διακήρυξη για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων στη παραλία «ΖΑΒΙΑ»



Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει πλειοδοτικό και προφορικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων (ξαπλώστρες – ομπρέλες) στη παραλία «ΖΑΒΙΑ » της Τοπικής Κοινότητας Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Τα προς παραχώρηση χρήσεως τμήματα κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού-παραλίας, όπως περιγράφονται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα και απαριθμούνται παρακάτω θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων (ξαπλώστρες – ομπρέλες). Όλοι οι παρακάτω χώροι θα δημοπρατηθούν ξεχωριστά, όπως απεικονίζονται επακριβώς στο τοπογραφικό διάγραμμα.

 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της διακήρυξης από το Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Τηλ.: 26653-61265, Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 26653-61100)

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 31-05-2016 ημέρα τρίτη και από ώρα 13:00΄ μέχρι 13:30΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο) στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο επί της οδού Σουλίου 3 στην Ηγουμενίτσα, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.

Για να γίνει δεκτός κάποιος στη Δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής τα κάτωθι δικαιολογητικά :
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας αν είναι φυσικό πρόσωπο.
Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία.
Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου περί μη οφειλής του συμμετέχοντος (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία).
Βεβαίωση της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.), περί μη οφειλής του συμμετέχοντος για χρέη προς το δημόσιο, καθώς και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία (φορολογική ενημερότητα).
Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών ή Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης δια την συμμετοχή στη δημοπρασία, ποσού δέκα της εκατό (10%) επί του ορίου της τιμής εκκίνησης, ήτοι, χιλίων διακοσίων € (3.000,00 € Χ10%=300 (τριακόσια ευρώ).
Αντίγραφο (επικυρωμένο) της άδειας παραμονής για αλλοδαπούς εκτός των χωρών της Ε.Ε ή άδεια παραμονής, εάν έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους της Ε.Ε.
Υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντος του Ν. 1599/1986, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
Πληρεξούσιο, σε περίπτωση εκπροσώπησης έναντι άλλου.

Τιμή εκκίνησης για το ετήσιο μιας θερινής περιόδου αντίτιμο χρήσεως ορίζεται το ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (3.000,00 €) για κάθε θέση – πόστο.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Διακήρυξη για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων στη παραλία «ΖΑΒΙΑ»  Διακήρυξη για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων στη παραλία «ΖΑΒΙΑ» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.