Αεροπορική εορτή στα Γιάννενα

 
 
Μετά από την αποδοχή της πρότασης της Αερολέσχης Ιωαννίνων, φιλοξενούμε για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων, από 3-5 Ιουνίου την ετήσια γενική συνέλευση της ΑΟPA Ελλάς (Συνδέσμου χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών γεν. αεροπορίας), η οποία θα επεκταθεί σε μια αεροπορική εορτή με πολλές δραστηριότητες.
 
Θα πραγματοποιηθούν κυρίως πτήσεις με ελαφρά , υπερελαφρά αεροσκάφη αλλά και το μοτοανεμόπτερο της αερολέσχης για το κοινό , φοιτητές και μαθητές ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων.
 
Ευελπιστούμε με την στήριξη χορηγών να πραγματοποιηθούν περιορισμένες δωρεάν πτήσεις με κλήρωση για μαθητές δημοσίων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 
Προκαταρκτική εκδήλωση με πτήσεις για το κοινό και μαθητές πραγματοποιήθηκε το Σαβ/κο στις 28-29 Μαΐου .
 
Για την πραγματοποίηση των πτήσεων γνωριμίας με το αεροπλάνο από το κοινό και μαθητές απαιτείται λόγω κανονισμών η εγγραφή μέλους στην Αερολέσχη Ιωαννίνων, η οποία είναι δωρεάν , ενώ η συνδρομή έτους των μελών προς την Αερολέσχη ανέρχεται στο ποσό των 50 Ευρώ .
 
Για μαθητές , τους γονείς τους αλλά και φοιτητές η συνδρομή είναι στα 40 ευρώ. Επιπλέον για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους απαιτείται υπεύθυνη δήλωση των κηδεμόνων θεωρημένη από δημόσιο φορέα (π.χ Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο) την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και από την ιστοσελίδα της αερολέσχης (www.airioa.gr)
 
Όσοι πετάξουν θα παραλάβουν αναμνηστικά δώρα όπως μπλουζάκια με το σήμα της Αερολέσχης Ιωαννίνων ή της ΑOPA Ελλάς.
 
Επίσης γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν πτήσεις υδροπλάνων με προσλιμενίσεις στη λίμνη.Ακόμη θα υπάρχει στατική έκθεση αερομοντελισμού, γνωριμία του κοινού με τα πληρώματα των αεροσκαφών και φωτογραφική έκθεση με αφίσες των φίλων της πολεμικής αεροπορίας .
 
Ενημερωτικά σύμφωνα με το πρόγραμμα το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στο ‘φουαγιέ’ του πνευματικού κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών παρουσία τοπικών φορέων και επίσημων προσκεκλημένων όπου ομιλητές όπως ο κύριος Ακριβός Τσολάκης θα μιλήσουν και θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την Γενική αεροπορία και την ασφάλεια των πτήσεων.
 
Όσοι επιχειρηματίες ή πολίτες επιθυμούν να γίνουν χορηγοί και με τις δωρεές τους να επιτρέψουν την πραγματοποίηση δωρεάν πτήσεων από μαθητές δημοσίων λυκείων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Δήμο Ιωάννη στο τηλ. 6973001019 – fax:2651029027 ή στo email: johndimos@gmail.com .
 
Για την αίτηση εγγραφής μέλους στην Αερολέσχη αλλά και την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να απευθύνεστε και στον κ. Λιόντο Σωτήρη στην οδό Κ. Φρόντζου 7 στο τηλ. 6945855407 ή να την αποστέλλετε στο email της Αερολέσχης ioanninaeroclub@gmail.com.
 
Την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση των κηδεμόνων όπως αναφέρθηκε μπορείτε επίσης να βρείτε αντίστοιχα στο διαδίκτυο στην σελίδα της Αερολέσχης www.airioa.gr και στο facebοok (Αερολέσχη Ιωαννίνων) .
Αεροπορική εορτή στα Γιάννενα  Αεροπορική εορτή στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.