Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Θεσπρωτού




Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η τρίτη κατα σειρά Γ.Σ. του Α.Σ. Θεσπρωτός.

Το συμβούλιο που έτρεξε την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες της περιόδου παραιτήθηκε ενώ μια επιτροπή θα αναλάβει το επόμενο δεκαήμερο τις διερευνητικές κινήσεις ώστε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση και ο Θεσπρωτός να αποκτήσει διοίκηση και να κατέβει κανονικά την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
 
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Θεσπρωτός, με την ευκαιρία της λήξης της θητείας του, αισθάνεται την υποχρέωση και θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο και αυτοί είναι οι χορηγοί της ομάδας και οι απλοί φίλαθλοι οι οποίοι με το υστέρημά τους και σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και περίοδο στάθηκαν αρωγοί στην επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι αυτοί αποτελούν την πραγματική δύναμη της ομάδας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την καριέρα τους.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας για την άψογη συνεργασία μας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Με τιμή
Το απερχόμενο Δ.Σ. 
του Α.Σ. Θεσπρωτός
 
 
Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Θεσπρωτού  Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.