Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά


 
Ακόμα ένα "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά πέρασε στην ιστορία. 
 
Τετρακόσιοι (400) περίπου συμπατριώτες, με τα κουμάντα τους απόλαυσαν την δροσιά και την ηρεμία του πάρκου Τρίτση στο Ίλιον. 
 
Με τους ήχους απ' το κλαρίνο του Βασίλη Τόλη, όλοι γίνανε μια παρέα, κάποιοι θυμηθήκανε τα παλιά, κάποιοι άλλοι κάνανε καινούργιες παρέες, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι το απόλαυσαν και το καλοκαίρι θα έχουμε πολλές αλληλοεπισκέψεις στα χωριά μας. 
 
Στα τοπικά πανηγύρια και στις εκδηλώσεις, που με πολύ μεράκι οργανώνουν οι τοπικοί σύλλογοι, οι Αδελφότητες με την Ομοσπονδία Καλαμά.
 
Το φετινό Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, Κώστας Κονής, Κώστας Ζηκόπουλος, Κώστας Μάτσιας, Μαρία Καραγιώργου και Μένια Βαζούκη, η πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Μαρίκα Γκόνη. 
 
Συμπατριώτες από τα χωριά μας, Αετόπετρα, Βασιλόπουλο, Δαφνότυτο, Δεσποτικό, Δολιανά, Ιερομνήμη, Κουκλιοί, Κούρεντα, Κουρνόραχη, Λίθινο, Μαυρονόρος, Μικρό Σουλόπουλο, Παρακάλαμος, Ράϊκο, Σουλόπουλο, Φωτεινό, Χρυσόραχη. 
 
Μας τίμησαν και συμπατριώτες από τα γύρω χωριά όπως το Ριζό και οι Πέντε Εκκλησιές Θεσπρωτίας.
 
Υπόσχεση της Ομοσπονδίας είναι να είμαστε καλά για το καινούργιο ΑΝΤΑΜΩΜΑ του χρόνου και το σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε θα ανταμώνουμε το καλοκαίρι.
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά  Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.