Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για τις πανελλήνιες εξετάσεις



Αγαπητές και αγαπητοί επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις,

Γνωρίζοντας τη μακροχρόνια και κοπιαστική σας προσπάθεια, την αγωνία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε σας που πετύχατε, καθώς και στις οικογένειες και καθηγητές σας, για το μεγάλο αγώνα υποστήριξης που έδωσαν, συμπαραστεκόμενοι ηθικά και υλικά .

Από δω και στο εξής, ως Ακαδημαϊκοί Πολίτες ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.


Εύχομαι υγεία και καλές σπουδές, τα φοιτητικά σας χρόνια, να είναι παραγωγικά ως προς την επιστήμη και να συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας και προς όφελος της κοινωνίας γενικότερα.
Επειδή όμως η εισαγωγή σε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ή τεχνολογικό ίδρυμα δεν αποτελεί μονόδρομο, εύχομαι σε όλους όσοι δεν κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να μην απογοητεύονται, αντιθέτως να συνεχίσουν την προσπάθεια.
Η ζωή σας μόλις αρχίζει. Πάντα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες. Άλλωστε η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για την κατάκτηση του επιθυμητού.
Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για τις πανελλήνιες εξετάσεις Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για τις πανελλήνιες εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.