Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη: "Επιθεση της δημάρχου Σουλίου στην Κτηνοτροφία"



Η Δήμαρχος Σουλίου με μια απόφαση της -και σε συνεργασία με τη ΔΕΗ;- μετέτρεψε τους κτηνοτρόφους του Δήμου Σουλίου, σε αντίθεση με τους κτηνοτρόφους της υπόλοιπης Ελλάδας, σε επαγγελματίες !!

Αποτέλεσμα ;

Να κληθούν να πληρώσουν οι κτηνοτρόφοι Δημοτικά τέλη για τις σταυλικές εκταταστάσεις στο ίδιο ποσό ανά τετραγωνικό μέτρο με τους Δικηγόρους, Ιατρούς, Οδοντοτιάτρους, καταστήματα κ.λ.π. παρότι έχει απορριφθεί η πρόταση της για επιβολή Δημοτικών τελών στις αγροτικές εκμετάλλευσεις.

Δυστυχώς για τους κτηνοτρόφους η Δήμαρχος ξεπέρασε αυτό το εμπόδιο εφαρμόζοντας την τακτική των Μοναχών του μεσαίωνα που βάφτιζαν το κρέας ψάρι. Να είναι σίγουρη η Δήμαρχος ότι η ενέργεια της αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη και σίγουρα δεν έχει μόνο πολιτικές ευθύνες.

Η Δήμαρχος αποδεικνύει έμπρακτα την αδιαφορία της (για να μην πούμε τίποτε άλλο) για την πρωτογενή παραγωγή του τόπου μας.

Περιμένουμε να δούμε ποια αγροτική δραστηριότητα έχει σειρά για ¨χαράτσωμα¨. Συνιστούμε να μην ισχυριστεί ότι έγινε λάθος ή πως δεν γνώριζε, γιατί όπως φαίνεται από τους παρακάτω λογαριασμούς τα χαράτσια έφτασαν στους κτηνοτρόφους από τις αρχές Αυγούστου και ανακοίνωση του Δήμου δεν υπάρχει.


Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη: "Επιθεση της δημάρχου Σουλίου στην Κτηνοτροφία" Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη: "Επιθεση της δημάρχου Σουλίου στην Κτηνοτροφία" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.