Ευχαριστούμε για την εικόνα της Ηγουμενίτσας τον Δεκαπενταύγουστο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστούμε, τόσο τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ηλία Λώλη, όσο τον Δήμαρχο και σύσσωμη την δημοτική αρχή, για την εικόνα που παρουσίαζε η είσοδος της Ηγουμενίτσας τον Δεκαπενταύγουστο και συγκεκριμένα στην περιοχή "Γωνιά".

Μετά από τηλεφώνημα - καταγγελία που δεχθήκαμε από αναγνώστη, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, σχετικά με την κατάσταση στο πάρκο στην περιοχή "Γωνιά", επισκεφθήκαμε σήμερα 16 Αυγούστου το σημείο και ειλικρινά ο αναγνώστης μας ήταν φειδωλός σε αυτά που μας έλεγε την προηγούμενη.

Με το που παρκάραμε το αμάξι μας, χρειάστηκε να πάρουμε θάρρος, βαθιά ανάσα και να κλείσουμε τις μύτες μας, για να μπορέσουμε να κατέβουμε από αυτό.

Όπου και εάν στρέψαμε τον φακό μας, αντικρίζαμε σκουπίδια, ακαθαρσίες ανθρώπων και ζώων, καθώς και το πάρκο να έχει καλυφθεί από χορτάρια.

Γεμάτο σκουπίδια ήταν και το εκκλησάκι που υπάρχει στο σημείο. 

Από την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή δεν περιμέναμε ποτέ πολλά,  αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ πως θα ενεργούσε ενάντια στα συμφέροντα της πόλης, που θα έπρεπε να υπηρετεί.

Κάποτε στο σημείο σταματούσαν δεκάδες τουρίστες για να θαυμάσουν την πρώτη, πανοραμική, εικόνα της Ηγουμενίτσας και να ξεδιψάσουν στην καντίνα που υπήρχε εκεί, ενώ οι παιδικές φωνές από την παιδική χαρά στο πάρκο, θύμιζαν πολιτισμένη πόλη.

Σήμερα, μετά τη διαχρονική αδιαφορία των τελευταίων 2 δημοτικών αρχών, κανένας δεν τολμάει να σταματήσει στο σημείο.

Και οι λίγοι τουρίστες που σταματάνε, φεύγουν τρέχοντας, έχοντας προλάβει να αποθανατίσουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές, την "υποδοχή" που τους επιφυλάσσουν οι τοπικοί μας "άρχοντες".

Και εάν είχανε την παραμικρή ευθιξία, θα λάμβαναν υπόψη τον θυμόσοφο λαό που λέει πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, και θα είχαν ήδη παραδώσει την ιδιότητα του "άρχοντα" .

Ντροπή, βρωμιά και δυσωδία...

 


Ευχαριστούμε για την εικόνα της Ηγουμενίτσας τον Δεκαπενταύγουστο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ευχαριστούμε για την εικόνα της Ηγουμενίτσας τον Δεκαπενταύγουστο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.