Πραγματοποίηση 1ης ποδηλατοδρομίας στην προστατευόμενη περιοχή την Δέλτα Καλαμά (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 1η ποδηλατοδρομία στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Καλαμά. Η συμμετοχή ήταν ανέλπιστα μεγάλη από μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, σχεδόν 100 ποδηλάτες από Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Παραμυθιά, Ιωάννινα έλαβαν μέρος στον αγώνα.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρωταθλητής και Ομοσπονδιακός Προπονητής ορεινής ποδηλασίας Κατσέλης Γιώργιος, τον οποίο ο Φορέας Διαχείρισης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα. Την απονομή έκανε ο κ. Λώλος Ιωάννης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας.
Απονεμήθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους που τερμάτισαν στην μεγάλη διαδρομή: 1oς: Θωμάς Μπράγιας, 2ος : Πέτρος Ζύλης και 3ος : Διονύσης Μάρτης. Oι απονομές έγιναν από την κ. Μπραΐμη Σταυρούλα, Δήμαρχο Σουλίου, τον κ. Κατσέλη Γεώργιο, Ομοσπονδιακό Προπονητή ορεινής ποδηλασίας και Ιερέα πατήρ Τζώρτζη Γεώργιο, Αντιπρόεδρο του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης.
Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης:
Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας,
Τροχαία Λιμενικού Ηγουμενίτσας,
ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας
Χορηγοί εκδήλωσης:Σούπερ Μάρκετ Ξένος,
Πρατήριο cyclon Savas,
Monosis Group Γαστεράτος
Βαμβακάς- Hλεκτρικές εγκαταστάσεις ψύξη-κλιματισμό
και χορηγοί επικοινωνίας:
thespro.gr, ΕΡΤ Ιωαννίνων, Tυποργάνωση- Γραφικές τέχνες - Εκτυπώσεις
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν με την συμμετοχή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.Πραγματοποίηση 1ης ποδηλατοδρομίας στην προστατευόμενη περιοχή την Δέλτα Καλαμά (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Πραγματοποίηση 1ης ποδηλατοδρομίας στην προστατευόμενη περιοχή την Δέλτα Καλαμά (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016 Rating: 5

Σελίδες