35 προσλήψεις στο ΚΕΘΕΑ - 6 προσλήψεις σε Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και Άρτα



Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.) ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ζητεί την πρόσληψη τριάντα πέντε (35) ατόμων θεραπευτικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Αναλυτικά, οι θέσεις που κατανέμονται στην Περιφέρεια Ηπείρου:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: (ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ)
Κατηγορία – Ειδικότητα Έδρα Θέσης Συνολικός
Αριθμός
θέσεων
Κωδικός Θέσης
Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Ιωάννινα 1 ΨΥΧ-ΗΠ-ΙΩ
Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Άρτα 1 ΨΥΧ-ΗΠ-ΑΡ
Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Ηγουμενίτσα 1 ΨΥΧ-ΗΠ-ΗΓ
Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Ιωάννινα 2 ΚΛ-ΗΠ
Δ.Ε. ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Ιωάννινα 1 ΑΠΘ-ΗΠ


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά)                                                    των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:
Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Σεπτεμβρίου του 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 και λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.
ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση:
ΚΕΘΕΑ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧ-ΑΤΤ)
Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα
σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

35 προσλήψεις στο ΚΕΘΕΑ - 6 προσλήψεις σε Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και Άρτα  35 προσλήψεις στο ΚΕΘΕΑ - 6 προσλήψεις σε Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και Άρτα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.