Η επιχείρηση διάσωσης Ρουμάνων τουριστών στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)



Χείμαρος και δρόμος είχαν γίνει ένα στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας. Είναι το σημείο όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη από τη Ρουμανία.

Το αυτοκίνητο μετά από μερικά μέτρα σταμάτησε στην άκρη του χειμάρου. Η ίδια και τα δύο επτάχρονα παιδιά της ανέβηκαν στην οροφή του οχήματος και ζήτησαν βοήθεια από την Πυροσβεστική.
 
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία απεγκλώβισαν την 36χρονη και τα δύο παιδιά. Και οι τρεις ήταν σοκαρισμένοι από όσα έζησαν όμως είναι καλά στην υγεία τους.

Η οικογένεια έκανε διακοπές στην Πέρδικα και αιφνιδιάστηκε από την απότομη αλλαγή του καιρού αλλά και από την ένταση της κακοκαιρίας.

Ο Νομός Θεσπρωτίας επλήγη με ένταση από την καταιγίδα και οι ζημιές που καταγράφονται στο οδικό δίκτυο, κυρίως στα Σύβοτα και την Πέρδικα, είναι αρκετές. 
 



Η επιχείρηση διάσωσης Ρουμάνων τουριστών στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)  Η επιχείρηση διάσωσης Ρουμάνων τουριστών στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.