Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συλλόγου καφετεριών "ΟΜΟΝΟΙΑ"



Την περασμένη Παρασκευή ενημερωθήκαμε για ανάρτηση στη σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας, στην οποία ο συντάκτης της έγγραφε: «Δεκάδες νεκρά πουλιά πίσω από την τράπεζα Γιούρομπανκ. Καταστηματάρχες ρίχνουν δηλητήρια σε στάρι για να σκοτώσουν τα πουλιά επειδή τους λερώνουν τις τέντες», καλώντας παράλληλα τους φιλόζωους να σταματήσουν να επισκέπτονται τα συγκεκριμένα καταστήματα των συναδέλφων μας.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, να μονοπωλεί τη φιλοζωία καθώς και κάθε άλλη ευαισθησία.

Όπως και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να σπιλώνει συναδέλφους μας , με αβάσιμες κατηγορίες, θίγοντας τους επαγγελματικά και κοινωνικά.

Εάν υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις στις παραπάνω κατηγορίες, εμείς πρώτοι θα καταδικάσουμε το γεγονός ζητώντας και τη δίωξη του ή των υπευθύνων.

Άλλωστε μέλος του συλλόγου μας, ήταν αυτός που συνέλεξε τα νεκρά πουλιά, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας και αποστέλλοντας στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Θεσπρωτίας, δείγμα από τα πουλιά που συνέλεξε.

Θα παρακαλούσαμε τους υπεύθυνους του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας είτε να αποδείξουν τα λεγόμενά τους, είτε να αποσύρουν από τη σελίδα του, την παραπάνω καταγγελία, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τα μέλη του συλλόγου μας που λειτουργούν την επιχείρησή τους στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Σύλλογος Καφετεριών και καταστημάτων εστίασης Θεσπρωτίας "ΟΜΟΝΟΙΑ"
Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συλλόγου καφετεριών "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση του συλλόγου καφετεριών "ΟΜΟΝΟΙΑ" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.