Ενίσχυση της λειτουργίας του Τ.Ο.Ε.Β. Ελαίας - Φοινικίου, Φιλιατών



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα τη συμμετοχή του Δημοσίου στις δαπάνες διοίκησης, λειτουργίας και συντήρησης του αρδευτικού έργου Τ.Ο.Ε.Β. Αγροκτήματος Έλους Κανδήλας στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας καθώς και του αρδευτικού έργου Τ.Ο.Ε.Β. Ελαίας – Φοινικίου Φιλιατών στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση πρόκειται να συνυπογραφεί και από τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξανδρο Χαρίτση.

Συγκεκριμένα, ενεκρίθη η διάθεση 30.000 € για τον Τ.Ο.Ε.Β. Αγροκτήματος Έλους Κανδήλας και 10.000€ για τον Τ.Ο.Ε.Β. Ελαίας – Φοινικίου Φιλιατών. 
 
Οι δύο Τ.Ο.Ε.Β. υποχρεούνται να υποβάλλουν αναλυτικό απολογισμό της διάθεσης των παραπάνω δαπανών στην εποπτεύουσα υπηρεσία (Δήμο Τρίπολης και Δήμο Φιλιατών αντίστοιχα) με κοινοποίηση στην αρμόδια Διεύθυνση του ΥΠΑΑΤ.
Ενίσχυση της λειτουργίας του Τ.Ο.Ε.Β. Ελαίας - Φοινικίου, Φιλιατών  Ενίσχυση της λειτουργίας του Τ.Ο.Ε.Β. Ελαίας - Φοινικίου, Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.