Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα 36χρονος, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, μέσω του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας





Συνελήφθη, προχθές (15.10.2016) το απόγευμα έξω από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, συνελήφθη και μία 34χρονη υπήκοος Συρίας, η οποία συνόδευε τα δύο ανήλικα παιδιά της, κατηγορούμενη για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των δύο αλλοδαπών, διαπίστωσαν ότι κατείχαν πλαστά δελτία ταυτότητας ρουμανικών αρχών ενώ προέκυψε ότι ο 36χρονος συνόδευε την 34χρονη και τα δύο ανήλικα παιδιά της, έναντι χρηματικής αμοιβής, προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβασή τους στο εξωτερικό.

Τα πλαστά έγγραφα καθώς και το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων, που βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου δράστη, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας. 

 
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα 36χρονος, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, μέσω του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα 36χρονος, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, μέσω του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.