4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 43, 27 και 18 χρονών, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών / Ομάδα Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, συνελήφθη ο ανωτέρω 43χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματα, διότι μετέφερε τους έτερους αλλοδαπούς οι οποίοι κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα άνευ θεώρησης εισόδου σε έδαφος Schengen, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, συνελήφθη ο ανωτέρω, διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο με παραποιημένη ως προς την ημερομηνία θεώρηση εισόδου σε έδαφος Schengen, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Προανακρίσεις διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.