Διάθεση εξοπλισμού στο Τελωνείο Μαυροματίου - Απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα




Σε διάθεση μερικού εξοπλισμού προς το Τελωνείο Μαυροματίου δηλώνει ότι προχωρεί το Υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει από την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών σε Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα.

Σύμφωνα με το κείμενο της απάντησης, εκκρεμεί απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διάθεση δεύτερου υπηρεσιακού αυτοκινήτου ενώ έχει σταλεί έγγραφο από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων προκειμένου να εξασφαλιστούν χρήματα για είδη ιματισμού που προορίζονται για τη διεξαγωγή ελέγχων. Σημειώνεται επίσης ότι το Τελωνείο ενδέχεται να λάβει σταθερή συσκευή ακτινοσκοπικού ελέγχου αποσκευών και δεμάτων, εφ’ όσον το ελληνικό Δημόσιο προχωρήσει στην προμήθεια τέτοιων συσκευών. Γίνεται, τέλος, αναφορά σε «μελλοντική τοποθέτηση σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών» που θα καλύπτει ανάγκες που σήμερα καλύπτονται σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

«Θα αναμένουμε μέχρι τέλος του χρόνου για να δούμε εάν θα έχουν γίνει αυτά που αναφέρει το Υπουργείο. Επίσης θα θέσουμε πάλι το θέμα της κατασκευής κτιρίου ελέγχου οχημάτων, για το οποίο το Υπουργείο δηλώνει αμέτοχο», δήλωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

 


Διάθεση εξοπλισμού στο Τελωνείο Μαυροματίου - Απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα Διάθεση εξοπλισμού στο Τελωνείο Μαυροματίου - Απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.