Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (+ΦΩΤΟ)
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» πραγματοποίησε κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 20-10-2016, εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ομαδική εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, όπου προσήλθαν Κινητές Μονάδες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας πραγματοποίησε την αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν σ' αυτή την πρόσκληση, συμβάλλοντας έμπρακτα στην αντιμετώπιση καθημερινών ζωτικών αναγκών.

Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (+ΦΩΤΟ) Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες