Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία σε σπίτιΣυνελήφθησαν, χθες (18-10-2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 37 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το απόγευμα στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, ο 31χρονος κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 28 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας προέκυψε ότι, ο 31χρονος λειτουργούσε κατ’ εντολή του 37χρονου δράστη, ο οποίος είχε οργανώσει και ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της λαθρομεταφοράς. Ο 37χρονος εντοπίστηκε ύστερα από αναζητήσεις στην πόλη της Ηγουμενίτσας και συνελήφθη.

Επίσης, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, διαπιστώθηκε ότι:

· σε βάρος του 31χρονου διακινητή είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές Αρχές, για συμμετοχή του σε ένοπλη ληστεία σε σπίτι

· σε βάρος του 37χρονου διακινητή εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

· σε βάρος του 28χρονου μεταφερόμενου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

To Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία σε σπίτι Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία σε σπίτι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες