Τα ελλείμματα του Δήμου Φιλιατών




Κυκλοφόρησε πως αποφασίσθηκε από τις αρμόδιες αρχές η δέσμευση των λογαριασμών όσων συμμετείχαν στη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Φιλιατών- από τη θητεία του Ντουμάζιου και εντεύθεν. 
Ως γνωστόν η Δημοτική Επιχείρηση είναι μέσα κάπου 3.200.000 ευρώ, όπως αναφέρει σε πρόσφατη επιστολή του ο νέος πρόεδρος της κ. Μπέλλος. Σίγουρα θα έχουν μια κάποια πικρία οι φίλοι κατά καιρούς συμμετέχοντες, αλλά μάλλον δεν πρέπει να φοβούνται. 
Γιατί, όπως δείχνουν τα στοιχεία, αλλά και οι πρακτικές της ελληνικής δικαιοσύνης, θα πάρει το δρόμο του άλλου Δημοτικού ελλείμματος των 4.700.00 ευρώ που διαπιστώθηκε και σέρνεται από το 2010- όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Σταύρος Κωστάρας.

Όσο για την δίκη του ελλείμματος των 4.700.000 του Δήμου που ήταν για τις 19/9/2016 και… αναβλήθηκε πάλι για ένα χρόνο!. 
Τούτη φορά λένε πως αναβλήθηκε από την απουσία βασικού μάρτυρος λόγω ασθένειας και εισαγωγής της στο Νοσοκομείο Φιλιατών. 
Κάποιοι βέβαια λένε ότι η μάρτυς κυκλοφορούσε έξω… είναι δυνατόν; 
Οι ίδιοι είπαν πως είδαν το χαρτί εισαγωγής της μάρτυρος- με υπογραφή γιατρού και σφραγίδα της κλινική που διευθύνει ο βασικός κατηγορούμενος… είναι δυνατόν;

 
Τα ελλείμματα του Δήμου Φιλιατών Τα ελλείμματα του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.