“Φτου και πάλι από την αρχή” στο σίριαλ του ξενώνα Σουλίου...


 

 
Και εκεί που λέγαμε πως το σίριαλ ετών με την ονομασία “Εκμίσθωση Ξενώνα Σουλίου” βαδίζει προς το τέλος του, ξαναγυρίσαμε στο πρώτο επεισόδιο.

Και ενώ είχε πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, είχε προκύψει ο πλειοδότης και ολοι αναμέναμε την τοποθέτηση του στον ξενώνα, ελπίζοντας πως σύντομα θα επαναλειτουργήσει, για άγνωστους επίσημα λόγους έκανε πίσω.

Στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, έγινε δεκτό το αίτημα αποχώρησής του από τη διαδικασία της εκμίσθωσης και το θέμα παραπέμπεται στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο λόγος αποχώρησης είναι γνωστός όμως και αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κάτοικος της περιοχής κατά της διαδικασίας, θεωρώντας πως ο ξενώνας δεν ανήκει στον δήμο (!!!).

Έτσι η διαδικασία αναμένεται να αρχίσει από την αρχή με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Για την ιστορία ο ξενώνας του Σουλίου είναι κλειστός από το 2003, όταν και ο προηγούμενος ενοικιαστής τον είχε παραδώσει. 
Μόνο τα τελευταία χρονια έχει επιχειρηθεί 3 φορές να δοθεί για λειτουργία, ωστόσο ειτε από έλλειψη ενδιαφέροντος είτε από τρικλοποδιές σαν την τελευταία, παραμένει κλειστός, στερώντας από το ιστορικό σημείο, την δυνατότητα παραμονής επισκεπτών.

 

 
“Φτου και πάλι από την αρχή” στο σίριαλ του ξενώνα Σουλίου... “Φτου και πάλι από την αρχή” στο σίριαλ του ξενώνα Σουλίου... Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.