Η Energean τιμά τους Ήρωες του ΄40, υποστηρίζοντας τα «Καλπάκια 2016»
Τις εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη των Ηρώων της Μάχης στο Καλπάκι, η οποία αποτέλεσε την πρώτη πράξη του Έπους του '40 στα βουνά της Ηπείρου, υποστηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Energean Oil & Gas.

Η εταιρεία, η οποία έχει σε εξέλιξη την ερευνητική της δραστηριότητα για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας, συμβάλλει στην διοργάνωση της εκδήλωσης "Καλπάκια 2016", συνδράμοντας στην κάλυψη του κόστους αναπαράστασης της ιστορικής Μάχης του Καλπακίου, στην οποία πρωταγωνίστησε η θρυλική 8η Μεραρχία υπό τον αείμνηστο υποστράτηγο Χαράλαμπο Κατσιμήτρο. Με τη στήριξη της διοργάνωσης, η Energean αποτίει φόρο τιμής σε εκείνους που έγραψαν μία από τις ενδοξότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Ταυτόχρονα, είναι παρούσα στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμο Πωγωνίου, την Περιφέρεια Ηπείρου και όλους τους συνδιοργανωτές για την συνολική προβολή της Ηπείρου ως τόπου με μοναδικές ιστορικές αναφορές και πολιτιστική κληρονομιά, μέσω εκδηλώσεων που ενισχύουν την φυσιογνωμία της περιοχής και ως τουριστικού προορισμού.

Επιπλέον, η Energean Oil & Gas εφαρμόζει έμπρακτα τη φιλοσοφία της για την αειφόρο ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, καθώς αντιλαμβάνεται την επιχειρηματική της παρουσία ως αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς τους με προφανή κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Η Energean τιμά τους Ήρωες του ΄40, υποστηρίζοντας τα «Καλπάκια 2016» Η Energean τιμά τους Ήρωες του ΄40, υποστηρίζοντας τα «Καλπάκια 2016» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες