Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Kινηση Ηπειρωτών για την χθεσινή συνεδρίαση της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας



1) Η Α.Κ.ΗΠ ξεκάθαρα με σταθερή καθαρή φωνή προς όλους τους παλαιότερους, νεότερους Συμβούλους της ΠΣΕ και υπόλοιπους θεσμικά καλεσμένους συμμετέχοντες υπογράμμισε την ανάγκη για απόλυτη καθαρότητα και διαφάνεια στις όποιες οικονομικές συναλλαγές της ΠΣΕ, με παρουσίαση προσκόμιση αντίστοιχων παραστατικών. Τυχόν εκκρεμότητες από πληρωμές δαπάνες για Εκδηλώσεις & καλλιτέχνες που έγιναν και δεν συνοδεύτηκαν από παραστατικά, δηλαδή δεν συνοδευτήκαν από Ιδιωτικά συμφωνητικά και δεν αναλυθήκαν πχ Πληρωμή ανά καλλιτέχνη/ες η Ανεξάρτητη Kινηση Ηπειρωτών υπογράμμισε ότι είναι σε αναμονή των αναγκαίων αποδείξεων & παραστατικών που εκκρεμούν από τον οποίο είχε την απόλυτη ευθύνη συνεννόησης επαφής με τους επαγγελματίες καλλιτέχνες που η ΠΣΕ μίσθωσε για την εκδήλωση/ εκδηλώσεις της. 
2) Η Α.Κ.ΗΠ συμφώνησε για την συμμετοχή συνεργασία της ΠΣΕ στην σημαντική πρόσκληση από τον Δήμαρχο Πογωνίου για τον εορτασμό των Καλπακιων - εκδηλώσεις μνήμης για τους ήρωες του 1940. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακούστηκαν και αντιθετες αποψεις. 
3) Η Α.Κ.ΗΠ επί της αρχής συμφώνησε στον Πολιτιστικό Προγραμματισμό που παρουσιάστηκε από τον Έφορο Πολιτισμού Κο Ματσια με σαφή προτεραιότητα τον προγραμματισμό της γνωστής Πίτας του Ηπειρώτη που για το 2017 προτάθηκε να γίνει ξανά στο στάδιο ΣΕΦ. 
4) Η Η Α.Κ.ΗΠ ζήτησε να σημειωθεί το σημαντικό θέμα για την υποβάθμιση του Αεροδρόμιου Ιωαννίνων από Διεθνή σε Δημοτικό! 
Ομως δεν της δοθηκε λογος και χρονος στο συγκεκριμενο Δ.Σ Εκτός Ημερησίας Διάταξης η Α.Κ.ΗΠ ζήτησε να συζητηθεί το σημαντικό θέμα για την υποβάθμιση του Αεροδρόμιου Ιωαννίνων από Διεθνή σε Δημοτικό . 
Η Α.Κ.ΗΠ με την συγκεκριμένη ανακοίνωση επιμένει στην σύνταξη ενός Δελτίου Τύπου οπού θα ζητείται επίσημη απάντηση από την Πολιτεία και φορείς για το σχετικό θέμα. 
Η Α.Κ.ΗΠ σεβόμενη την επίκαιρη ανησυχία των Πολιτών και συμπατριωτών μας για το θέμα θεωρεί ότι η ΠΣΕ οφείλει να έχει υψηλα αντανακλαστικά και να αντιδρά σε τέτοιου είδους θέματα με σχετική ταχύτητα προκειμένου να μην εμφανίζεται καταϊδρωμένος ουραγός τετελεσμένων και να είναι μόνιμα άγονα διαμαρτυρόμενη για τις όποιες εξελίξεις αφορούν την Ήπειρο. 
Με εκτίμηση 
Ανεξάρτητη Kινηση Ηπειρωτών

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Kινηση Ηπειρωτών για την χθεσινή συνεδρίαση της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Kινηση Ηπειρωτών για την χθεσινή συνεδρίαση της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.