Παραμυθιά: Η ΘΕΑΤΟ, γιορτάζει την επετειακή χρονιά των 20 ετών με τον "Θεατρικό Νοέμβρη"




Η ΘΕΑΤΟ γιορτάζει τα 20 χρόνια συνεχούς δημιουργικής θεατρικής δράσης (στον νομό μας αλλά και στο πανελλήνιο ) και συνδιοργανώνει μαζί με το ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ του Δήμου Σουλίου και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας μια μεγάλη εκδήλωση: ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2016 : ένας ολόκληρος μήνας γεμάτος με θέατρο και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Παραμυθιάς και στο θέατρο Καρκαμίσι .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις (από θεατρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχή μας αλλά και από όλη την Ελλάδα) , θεατρικά σεμινάρια (για όσους ασχολούνται με το θέατρο , για εκπαιδευτικούς και απλά για όποιον ενδιαφέρεται) , θεατρικό παιχνίδι για παιδιά , συζητήσεις για το ερασιτεχνικό θέατρο , show και παράλληλες δράσεις .

Και όλα αυτά μοιρασμένα μέσα στα 4 ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακα του Νοέμβρη 2016 : 5/6 , 11/12/13 , 18/19/20 & 25/26 .

Ετοιμαστείτε λοιπόν ! Διαβάστε το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και επιλέξτε τι θα παρακολουθήσετε ή απλά δείτε τα όλα !

 
Παραμυθιά: Η ΘΕΑΤΟ, γιορτάζει την επετειακή χρονιά των 20 ετών με τον "Θεατρικό Νοέμβρη" Παραμυθιά: Η ΘΕΑΤΟ, γιορτάζει την επετειακή χρονιά των 20 ετών με τον "Θεατρικό Νοέμβρη" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.