58χρονος και 39χρονη εξωθούσαν στην πορνεία 47χρονη ημεδαπή




Συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος (καφετέριας - μπαρ), ο οποίος από κοινού με 39χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, εξωθούσαν στην πορνεία μία ημεδαπή, έναντι χρηματικής αμοιβής

Συνελήφθη, σήμερα (17-11-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ένας 58χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια - μπαρ), κατηγορούμενος για το αδίκημα της μαστροπείας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μία 39χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κατηγορούμενη για μαστροπεία, η οποία αναζητείται καθώς και μία 47χρονη ημεδαπή, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Εκδιδομένων Προσώπων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 58χρονος από κοινού με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, εξωθούσαν στην πορνεία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, την 47χρονη, εργαζόμενη στο κατάστημα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


58χρονος και 39χρονη εξωθούσαν στην πορνεία 47χρονη ημεδαπή 58χρονος και 39χρονη εξωθούσαν στην πορνεία 47χρονη ημεδαπή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.