Ενθουσιασμός για την εκπαίδευση της Μοντεσσοριανής Αγωγής



Ενθουσιασμός επικράτησε στην εκπαίδευση που πραγματοποίησε το κέντρο ειδικών θεραπειών Κιβωτός Εξέλιξης, στα Ιωάννινα το Σάββατο 26/11. 

Ένας κολοσσός του εκπαιδευτικού συστήματος η κ. Ζαφρανά Μαρία, νευροψυχόλογος και από τους πρώτους ανθρώπους που έκαναν έρευνα για νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου και η βοηθός της κ. Μαυρίδου Μαριάννα, εκπαιδευτικός ανέλυσαν το εκπαιδευτικό σύστημα Μοντεσσόρι και τις παραμέτρους στην εκπαίδευση, το λόγο και τα μαθηματικά. 

Εκπαιδευτικοί από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αλλά και φροντιστές υγείας πραγματικά ενθουσιασμένοι παρακολουθούσαν την όλη εκπαίδευση. 

Ο επιστημονικός υπεύθυνος της Κιβωτού Εξέλιξης Τάσος Μώκας μας εκμυστηρεύτηκε ότι στα τόσα χρόνια των εκπαιδεύσεων που κάνει το κέντρο του δεν έχει ξαναδεί τόσο ενθουσιασμό στο κοινό και ότι πραγματικά οι συμμετέχοντες δεν ήθελαν να τελειώσει. 

Το thespro.gr χαίρεται ιδιαίτερα που συμμετείχε σαν χορηγός επικοινωνίας σε αυτή την εκδήλωση και περιμένει την επόμενη διοργάνωση της.



Ενθουσιασμός για την εκπαίδευση της Μοντεσσοριανής Αγωγής Ενθουσιασμός για την εκπαίδευση της Μοντεσσοριανής Αγωγής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.