Με επιτυχία το εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό Φεστιβάλ Θεσπρωτίας




Με επιτυχία διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό Φεστιβάλ Θεσπρωτίας, στο ξενοδοχείο Selefkos Palace, την Παρασκευή και το Σάββατο!!!

Εκεί, οι τοπικοί, μικροί και μεγάλοι, παραγωγοί, είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους και οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταλύματα τις υπηρεσίες τους!!!
Στο πολιτιστικό κομμάτι είχε την έκθεση Φωτογραφίας του Μιχάλη Πασιάκου και του συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» , των θεατρικών κουστουμιών από το ΘΕΑΤΟ , την Πειραματική Σκηνή του Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» και της Θεατρικής σκηνής Αρλεκίνος.

Ένας από του μεγαλύτερους εμπορικούς συλλόγους ο σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας με εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη παρουσίασε τα δικά του προϊόντα.

Το φεστιβάλ περιελάμβανε θεατρική παράσταση ,ζωντανή μουσική , ντοκιμαντέρ , ομιλίες με θέματα την Γαστρονομία, τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη.
Στέργιος Παλπάνης


 
Με επιτυχία το εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό Φεστιβάλ Θεσπρωτίας Με επιτυχία το εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό Φεστιβάλ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.