Ηγουμενίτσα: Εμπλοκή κάβου στο πλοίο "Αγία Θεοδώρα"






Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ “ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ” Ν.Π.10653, ότι κατά την διαδικασία πρόσδεσης του εν λόγω πλοίου στον οικείο λιμένα, η αριστερή προπέλα του μπλέχτηκε με το ορμίδιο πρόσδεσης (heaving line).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά η συνέχιση πλόων του “ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ”, ενώ στη συνέχεια επαγγελματίας δύτης πραγματοποίησε κατάδυση και αφαίρεσε μέρος του ορμιδίου που είχε μπλεχτεί σε ένα από τα πτερύγια της αριστερής προπέλας και διενήργησε επιθεώρηση υφάλων-πηδαλίων-προπελών, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια ζημιά.
Επιπροσθέτως, μετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής με ικανοποιητικά αποτελέσματα, επετράπη ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ, το οποίο αναχώρησε με 23 επιβάτες για την εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου του προς λιμένα Κέρκυρας.



Ηγουμενίτσα: Εμπλοκή κάβου στο πλοίο "Αγία Θεοδώρα" Ηγουμενίτσα: Εμπλοκή κάβου στο πλοίο "Αγία Θεοδώρα" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.