Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες στα ΙωάννιναΤαξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα για να βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες θα πραγματοποιήσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, όπου θα δώσουν συνέντευξη τύπου και θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια ποδοσφαίρου μαζί με περίπου 150 πρόσφυγες, παιδιά και ενήλικες, που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας. Το ίδιο απόγευμα οι παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα και της ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουν φιλικό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ο Σύλλογος των Παικτών της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μια εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους.

Τα ονόματα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, θα ανακοινωθούν σύντομα. 

 
Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες στα Ιωάννινα  Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες